Tricouri de colorat

Blog

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

90`s are back! Si cand spunem asta, nu ne referim la walkman sau la jocul Super Mario, ci la stilul hip hop sau skatewear. Si cum moda nu mai tine cont de aproape nicio granita sau regula, astazi ne concentram pe tricouri oversized. ...

Descriere

Asigura-ti distracția cu un proiect simpatic și amuzant - tricouri de colorat pentru copii! Pe langa utilitatea lor, aceasta activitate este și una foarte recreativa. Există modele pretipărite, potrivite pentru tot felul de abilități de colorare.

Tricouri de colorat - o activitate inedită pentru copilul tău

De fiecare data ne dorim să organizăm petreceri memorabile pentru cei mici, dar se intampla sa ramanem in pana de idei. Sigur ti s-a intamplat si tie!

Ei bine, aceste tricouri de colorat sunt cele care vor salva momentul! De la unicorni, printese, si curcubee, pana la super eroi sau o imagine preferata. Îmbinarea elementelor grafice îl vor face foarte curios și va stimula creativitatea copilului. Mai mult decat atat, îl vor ține ocupat destul timp.

Fiecare tricou comandat vine însoțit de un set de 10 carioci speciale pentru textile, reutilizabile.

Tricourile folosite la Kolorama sunt din bumbac, acesta fiind un material excelent pentru păstrarea culorii. Astfel, copiii pot colora, purta, spăla și repeta! Spre incantarea părinților, dar si a celor mici!

Noi credem ca acestea pot fi nu doar o modalitate educativa de petrecere a timpului, ci și un cadou inspirat pentru copii.