Printare tricouri la comanda, la ce trebuie sa fii atent

Ghid pentru afacerea de printare tricouri la comanda

Ce trebuie sa stii cand incepi o afacere de printare tricouri la comanda.

Atunci când incepi o afacere de printare tricouri la comanda, sunt câțiva factori de care trebuie ținut cont pentru a te asigura că tricoul tău este de cea mai bună calitate.

Folosind platforma noastră va trebui să încarci un fișier de până la 10MB în format .PNG, asta pentru a ne asigura că atunci când grafica ta va fi un trend, vei avea la îndemână materialele originale, la o calitate superioară, pentru a putea maximiza calitatea printului de pe tricou.

Pentru a ne asigura că materialele tale grafice sunt în regulă, este necesar ca tu să livrezi tot ce este necesar către echipa noastră de producție. Cum să faci partea asta cum trebuie? Aici ai câteva informații:

Elementare
 1. Standard, oferim o suprafață de printare, pe față și pe spate, de 350mm lățime și 450mm înălțime, asta la printarea pe tricou. Daca sunt respectati acesti pasi, pe restul produselor din catalogul nostru nu vor fi probleme.
 2. Nu printăm pe alte zone ale tricoului decât cele afișate în platforma noastră.
 3. Când încarci materialele grafice, folosește un fundal transparent. Dacă vei folosi alb sau negru sau orice altă culoare, platforma va percepe fundalul ca parte din materialul tău.
 4. Materialele grafice încărcate în platforma trebuie să fie la o rezoluție de minim 300dpi și în format .PNG de maxim 10 mb.
cum sa indepartezi backgroundul
Materialul grafic și platforma

Este bine să știi cum va arăta materialul tău grafic pe tricou, ca și cum ar fi un produs final. Iar pentru a evita încărcarea nesfârșită, am ales un maximum de 10mb pentru urcarea materialului grafic pe platformă.

Când produsul tău va deveni un trend, echipa noastră te va contacta pentru a-ți cere materialul grafic la o rezoluție maximă (reține, minim 300dpi). După ce îl vei trimite, noi îl vom avea gata pentru printare pe tricouri până acesta nu va mai fi un trend.

Acest pas este foarte important și ne va ajuta să avem cea mai bună calitate a printului pe tricou. Dacă doreșți, ne poți trimite un email cu materialele tale, la o rezoluție de 300dpi la adresa [email protected].

(!) Vom schimba la rezoluția normală materialele încărcate dacă produsul tău nu va mai fi un trend.

Rezoluția

Dorim ca toate materialele să fie la o rezoluție de 300dpi, dpi înseamnă 'puncte per inch', acestea reprezintă detaliile unei imagini. Un material grafic cu 300dpi va avea cu siguranță destule detalii pentru a putea printa la cea mai mare acuratețe. Pentru că materialele care au 300dpi sunt foarte mari, nu vor fi pe site cu 300dpi, acestea vor fi convertite de către platformă. Dar dacă acestea vor deveni un trend, echipa noastră îți va trimite un email prompt pentru a-ți cere materialele la calitatea specificată mai sus.

(!) Este bine de știut să nu încarci materialele la o rezoluție mică deoarece acestea vor fi pixelate și neclare iar tricoul tău nu va putea fi vândut.

Culoarea

Dacă vei avea rezoluția de 300dpi, ești asigurat că materialul tău va avea o calitate bună de printare a detaliilor foarte mici de culori diverse atat la printarea pe tricou cat si la celelalte produse din catalogul nostru.

Fonturi

Librăria noastră folosește Google Fonts. Trebuie să țineți cont că există fonturi unde nu există diacritice.

Illustrator

Illustratorul este unul dintre cele mai folosite programe pentru printarea materialelor grafice deoarece utilizează vectori.

Efecte: Ai grijă atunci când folosești umbre, acestea pot diferi când sunt printate față de materialul grafic atașat de tine.

Forme suprapuse: Când folosești forme suprapuse, ai posibilitatea de a da forma de sus la o opacitate mai mică, de aici ieșind o altă culoare. Spre exemplu, atunci când ai albastru peste galben, când forma albastră va avea o opacitate mai mică, la printare, în combinația albastru cu galben va ieși verde. Erorile de genul sunt rare, datorită cernelii folosite, dar impredictibile.

(!) Atunci când vei încărca un material alb cu un fundal negru, platforma va prelua fundalul ca parte din material. Aici trebuie să ai grijă să ai un fundal transparent și să nu pui materialul grafic pe un tricou alb.

Descriere
Adaugă materialului grafic o descriere care să îl convingă pe client să achiziționeze tricoul tău.
Scurt rezumat legat de ce trebuie a ai in vedere la inceperea unei afaceri de printare tricouri la comanda:
 1. 300dpi, material .png, maxim 10MB, ne va ajuta pe noi cat si pe tine;
 2. standard ai 350mm lățime și 450mm înălțime pe care iti poti manifesta creativitatea;
 3. ai grija cum cropezi materialul grafic, aici ai un tutorial video.
 4. ai grija la suprapunerea culorilor;
 5. ai grija la selectarea culorilor produselor pe care vei pune materialele grafice;
 6. cu noi, afacerea ta de printare tricouri la comanda va fi constant in crestere;
 7. pe noi ne gasesti la adresa de mail [email protected] si suntem aici sa te ajutam!